Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

From Ej - reklama na YT

Gość From Ej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xHMzA7k.png

Witam !

Jestem Magdalenka, ale mów mi Magda, mam 19 lat ( latem 20 ). Mieszkam w okolicach Poznania.

Obecnie pracuje ale znajduje czas, praktycznie na wszystko.

Kanał

Subskrypcje : 219

Wyświetleń : 10 120

Wyświetleń pod filmem : 200-300-400-500 +

Ofetuje

Let's Play

Zapowiedź

Serie

Dobry kontakt

Miłą atmosferę

Oczekuje

Dobrego kontaktu

Serwer-a który będzie dość stał

Ogarniętej administracji

Kontakt:

GG: 50255919

Pw forum

Opublikowano

Jak najbardziej polecam Pannę Madzie ;) 
Piszę już z nią dłuższy okres czasu i na prawdę jest miłą i uczciwa. 
Patrząc na jej filmy na YT. też można stwierdzić, że nadaje się do tej branży ;)

Jeszcze raz polecam! :)

Opublikowano

200 subów nie ma a już chce zarabiać na nagrywaniu, co się odpierdala  xD

A czy ja coś napisałam o zarobku ? Nie widze niczego takiego. Widzę również że wszędzie spamisz i pryskasz głupotą. Pozdrawiam i polecam ćwiczyć czytanie ze zrozumieniem.

Opublikowano

Zachowanie poniżej karygodnego, gorzej zachowuje się niż bydle z gimnazjum(tzw. gimbus).

Bynajmniej takie były moje odczucia, gdy stacjonowała na pewnym forum.  

Nie polecam. 

Nie odpowiadaj w stronę mojej osoby.

Dokup żarówki

a

Jakos cie nie znam nie wiem czemu te spoilery maja służyć za dowody. Pokaz ssy to pogadamy. Bo sobie nie przypominam abym cos takiego pisala pozdrawiam ! Oczernianie to widzę twoja dobra strona :)

Opublikowano

Polecam!

Madzia robi dobre filmiki (nie tylko filmiki)

Przyjemnie się ją ogląda, a ilość subskrybentów z czasem wzrośnie :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Cd. reklamowania ok - ale twoje filmiki profeską nie świecą, a w niektóych "drzesz morde" - serio, polecam obejrzeć niektóre.

W dodatku twój ostatni filmik, ślub z virtuala, przez 10 minut gadasz i nagrywasz stanie na mapce którą widział cały świat, ja nic ciekawego w tym nie widze.

Zachowanie poniżej karygodnego, gorzej zachowuje się niż bydle z gimnazjum(tzw. gimbus).
Bynajmniej takie były moje odczucia, gdy stacjonowała na pewnym forum.  
Nie polecam. 

Nie odpowiadaj w stronę mojej osoby.

Dokup żarówki

edit.
Inteligencją też się nie pochwali. 

A Tobie polecam słownik wyrazów obców.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Cd. reklamowania ok - ale twoje filmiki profeską nie świecą, a w niektóych "drzesz morde" - serio, polecam obejrzeć niektóre.

W dodatku twój ostatni filmik, ślub z virtuala, przez 10 minut gadasz i nagrywasz stanie na mapce którą widział cały świat, ja nic ciekawego w tym nie widze.

A Tobie polecam słownik wyrazów obców.

­

Przy slubie to nie rozmawiałam akurat bo była sama muzyka, chyba że zapomniałam przez przypadek wyłączyć mikrofonu. No nie są idealne nie mówię że nie, ale każdy zaczyna i każdy się uczy na błędach. Myślę że w czasem filmy będą ciut ciekawsze i lepsze. Co do darcia się, wiesz czasem się coś głośno powie ale hmm jeśli chcesz usyłeć dobre darcie mordy to polecam Ci posłuchać, isamu oraz roja :P

Dziękuje za opinie

Opublikowano

Nie polecam, kompletnie nie zna się na nagrywaniu filmów, filmy są nudne, monotonne, i zbiera się na wymioty przy oglądaniu ich. Nie potrafi nawet odszumić mikrofonu, co jest już totalną żenadą. Popełnia podstawowe błędy językowe oraz literówki co jest w ogóle, bleh. Wybijanie się na płci - okej, może ktoś kto nie ma mózgu poleci, bo gdyby jakikolwiek chłopak nagrywał takie materiały został by w tym temacie zrównany z ziemią :D. Oglądając filmy miałem wrażenie że mimo wieku ta o to pani której wielką pasją jest nagrywanie a kompletnie nie wie co i jak, ma umysł 12 latki chociażby na filmie odpisując "noł łej". Z mojej strony to tyle, powodzenia w nagrywaniu filmów, ale widząc po ujemnej wręcz staranności dużo z tego nie będzie ;) //EDIT zapomniałem dodać że tą o to panią widziałem i pewnie wielu innych widziało na innych forach, gdzie zachowywała poziom jeszcze niższy niż 12letniego dziecka, ss'ów nie mam bo moje życie jest zbyt ciekawe żeby taki syf dokumentować, ale jestem pewien że kto choć raz widział ten wie o co chodzi.

Opublikowano

Nie polecam, kompletnie nie zna się na nagrywaniu filmów, filmy są nudne, monotonne, i zbiera się na wymioty przy oglądaniu ich. Nie potrafi nawet odszumić mikrofonu, co jest już totalną żenadą. Popełnia podstawowe błędy językowe oraz literówki co jest w ogóle, bleh. Wybijanie się na płci - okej, może ktoś kto nie ma mózgu poleci, bo gdyby jakikolwiek chłopak nagrywał takie materiały został by w tym temacie zrównany z ziemią :D. Oglądając filmy miałem wrażenie że mimo wieku ta o to pani której wielką pasją jest nagrywanie a kompletnie nie wie co i jak, ma umysł 12 latki chociażby na filmie odpisując "noł łej". Z mojej strony to tyle, powodzenia w nagrywaniu filmów, ale widząc po ujemnej wręcz staranności dużo z tego nie będzie ;) //EDIT zapomniałem dodać że tą o to panią widziałem i pewnie wielu innych widziało na innych forach, gdzie zachowywała poziom jeszcze niższy niż 12letniego dziecka, ss'ów nie mam bo moje życie jest zbyt ciekawe żeby taki syf dokumentować, ale jestem pewien że kto choć raz widział ten wie o co chodzi.

Nie wiem kto Ty, ale dziękuje Ci za opinie. Każdy ma Swoje zdanie możesz hejować ile chcesz, na mnie to wielkiego wrażnia nie robi. Osoby które zaczynają nigdy nie robią nic dobrze, nawet YT który mają po 100.000 nie są idealnimi ludźmi. Co do forów zogdzę się, teraz mało przesiaduję więc wybacz, nwm kiedy to było 3/4/5/6/7/8/9/10 mies temu? Możliwe. Sądząc po Twoim pisaniu, jestem pewna że należysz do grona JP Gimbusów więc nie będę wchodzić w dyskuje.  Pozdrawiam Pane idealny :) aż Ci dam like

Ps. Skoro tak bardzo Ci się nie podoba to po co oglądasz filmy? Zobacz Swoje zachowanie a potem oceniaj innych :)

Opublikowano

@up, widzę że nie odróżniasz hejtu od konstruktywnej krytyki z mojej strony. Obejrzałem żeby wyrazić opinię na Twój temat, Widzę swoje zachowanie, wyraziłem swoją opinię bez atakowania Cię, jeżeli uważasz że należę do JP gimbusów po stylu pisania (kaligrafia w internecie?) przyjmę chętnie zaproszenie na ts'a i okaże się kto na tym wyjdzie lepiej :) I dziękuję, też uważam że jestem idealny :D

Opublikowano

Nie wiem kto Ty, ale dziękuje Ci za opinie. Każdy ma Swoje zdanie możesz hejować ile chcesz, na mnie to wielkiego wrażnia nie robi. Osoby które zaczynają nigdy nie robią nic dobrze, nawet YT który mają po 100.000 nie są idealnimi ludźmi. Co do forów zogdzę się, teraz mało przesiaduję więc wybacz, nwm kiedy to było 3/4/5/6/7/8/9/10 mies temu? Możliwe. Sądząc po Twoim pisaniu, jestem pewna że należysz do grona JP Gimbusów więc nie będę wchodzić w dyskuje.  Pozdrawiam Pane idealny :) aż Ci dam like

Ps. Skoro tak bardzo Ci się nie podoba to po co oglądasz filmy? Zobacz Swoje zachowanie a potem oceniaj innych :)

Hmm to nie jest hejt a conajwyżej krytyka publicznej osoby która powinna ją przyjąć godnie nie obraził cię tam nigdzie a Ty że to już jakis typ z JP Armi itd itd,  ogląda może po to że nagrywając jak już pisałem stajesz się osobą publiczną. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...